A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

Jogi nyilatkozat

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az itt leírt Használati feltételeket, mielőtt használná honlapunkat. A Honlap használatával Ön elfogadja és egyetért ezekkel a feltételekkel. Ha nem ért egyet a feltételekkel, akkor kérjük, ne használja a Honlapot.

Honlapunk kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény rendelkezéseit.

A Honlap működtetője és tulajdonosa az e-GépTár Kft. A Honlapot az Ön személyes tájékoztatása érdekében hoztuk létre. Böngésszen szabadon a Honlapon. Az itt közzétett anyagokat kizárólag saját használat céljából töltheti le, ha minden szerzői jogot, márkajelzést és egyéb tulajdonosi jelzést változatlanul hagy, a honlapon található tartalmat kereskedelmi célra nem használhatja fel. Felhívjuk figyelmét, hogy a Honlap tartalma semmilyen módon sem tölthető le, beleértve a szöveget, a képeket, az  audio és videó tartalmakat, másolás, reprodukálás, újrakiadás, feltöltés, közzététel, átküldés vagy szétosztás céljából közösségi vagy kereskedelmi szándékkal, az e-GépTár Kft. írásbeli engedélye nélkül. Tilos a Honlap bármely részének másolatát eladni vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése akár elektronikus, akár hagyományos formában.

A Honlapunkon megjelenő grafikai elrendezés, jelzésrendszer, tördelési forma, tartalom az e-GépTár Kft. tulajdona, melynek részbeni, vagy teljes átvétele, terjesztése, reprodukálása vagy saját használatot meghaladó mértékben való tárolása, kinyomtatása kizárólag az e-GépTár Kft. előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges. 

A Honlapon szereplő adatokban / információkban előforduló pontatlanságokért, hibákért, kihagyásokért, valamint a honlapon szereplő hirdetések tartalmáért az e-GépTár Kft. nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget. A Honlapon szereplő adatok és információk a gyártók által nyilvánosan megjelentetett, mindenki számára szabadon hozzáférhető tájékoztató anyagok felhasználásával kerülnek feltüntetésre.

Az e-GépTár Kft. ésszerű mértékben erőfeszítéseket tesz arra vonatkozóan, hogy pontos és naprakész információk legyenek a Honlapon. Azonban, nem garantálja az információk pontosságát és nem tünteti fel pontosnak azokat. 

Használati feltételek 

1. Az e-GépTár Kft. nem garantálja, és nem tünteti úgy fel, hogy a Honlapon bemutatott 
anyagoknak az Ön által történő használata nem sérti olyan harmadik fél jogait, amely nem 
tulajdona az e-GépTár Kft.-nek vagy azzal nincs társvállalati viszonyban. A képek bármilyen engedély nélküli használata sértheti a szellemi tulajdonhoz való jogokat, a védjegyhez kapcsolódó jogokat, a titoktartásra és a nyilvánosságra vonatkozó jogokat, valamint a kommunikációra vonatkozó 
szabályokat és rendeleteket. 


2. A Honlap használata és böngészése az Ön saját kockázatára történik. 
Sem az e-GépTár Kft., sem bármely, a Honlap kialakításában, előállításában vagy átadásában
résztvevő harmadik fél nem felelős azokért a bármilyen közvetlen, közvetett, esetleges, következményi vagy büntető károkért, amelyek a Honlaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából erednek. Az előbbiek korlátozása nélkül, a Honlapon mindent "AZ ADOTT ÁLLAPOTBAN" adunk Önnek, SEMMILYEN GARANCIÁT SEM VÁLLALUNK, SEM KIFEJEZETT SEM HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG ÉRTVE EZ ALATT A PIACKÉPESSÉGRE, AZ ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS A JOGSÉRTÉS KIZÁRÁSÁRA VONATKOZÓ GARANCIÁKAT IS.

 3. Az e-GépTár Kft. nem vállal felelősséget és nem tehető felelőssé semmilyen olyan károsodásokért vagy vírusokért, amelyek hatással lehetnek az Ön számítástechnikai készülékére vagy más egyéb tulajdonára, annak következményeként, hogy hozzáfért a Honlaphoz, böngészte vagy használta azt, illetve letöltött valamilyen anyagot, adatokat, szövegeket, képeket, videókat vagy hanganyagokat a Honlapról. 

4. Bármilyen olyan kommunikációt, vagy anyagot, amelyet Ön elküld a Honlapra elektronikus levélben vagy más módon, bármilyen adatot, kérdést, hozzászólást, javaslatot, vagy hasonlókat,  nem-titkosként és nem-védettként kell kezelni. Bármit, amit Ön  elküld, vagy közzétesz az e-GépTár Kft. bármilyen célra felhasználhatja, beleérve, de nem kizárólag értve ez alatt a reprodukciót, a közzétételt, a továbbítást, a publikációt, a műsorszórást és a postázást. Ezen túlmenően, az e-GépTár Kft. szabadon felhasználhat bármilyen ötletet, koncepciót, know-how-t, vagy technikát, amelyet Ön küld el bármilyen kommunikáció formájában a Honlapra bármilyen célból, beleértve, de nem kizárólag értve ez alatt az ilyen információk felhasználását a Honlap fejlesztésére és marketingjére. 


5. A Honlapon látható „MunkagépMonitor” logók az e-GépTár Kft. tulajdona. A logók bármilyen nemű felhasználása tilos az e-GépTár Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.


6. Az e-GépTár Kft. nem tekintett át minden olyan honlapot, amely a jelen Honlaphoz kapcsolódik, és nem felelős semmilyen külső weboldal tartalmáért, vagy a Honlaphoz csatolt egyéb honlapok tartalmáért. Ha Ön bármilyen más külső weboldalra vagy más honlapra kapcsolódik, ezt saját kockázatára teszi. 

7. Ez a Honlap tartalmazhat más, nem a Munkagép Monitor, hanem harmadik fél által működtetett webhelyekre mutató hivatkozásokat. Ezeket a hivatkozásokat az Ön kényelme érdekében adjuk meg. Az e-GépTár Kft. nem tartja felügyelete alatt az ilyen weboldalakat és nem felelős azok tartalmáért. Az a tény, hogy ez a Honlap tartalmaz más helyekre mutató hivatkozásokat nem jelenti azt, hogy az e-GépTár Kft.  helyesli, jóváhagyja, vagy ajánlja azokat a honlapokat, és nem feltétlen jelenti azt sem, hogy kapcsolatban lenne azok működtetőivel. 
Az e-GépTár Kft. visszautasít minden kifejezett vagy hallgatólagos garanciavállalást a bármilyen más honlap bármilyen tartalmának pontosságára, törvényességére, megbízhatóságára vagy érvényességére vonatkozóan, és visszautasít minden felelősséget minden olyan veszteségért, sérülésért, igényért, kötelezettségért vagy károsodásért, amely bármelyik harmadik fél honlapjának vagy tartalmának közvetlen vagy közvetett módon történő, a jelen Honlapon lévő hivatkozásokon keresztül történt elérése miatt következik be. 

8. Az e-GépTár Kft. bármikor módosíthatja ezen Használati feltételeket a jelen hirdetmény frissítése révén. Önre vonatkozni fog bármilyen ilyen módosítás, így javasoljuk a nyilatkozat rendszeres figyelemmel kísérését, hogy az Önre vonatkozó aktuális Használati feltételekkel tisztában legyen. 

Az e-GépTár Kft. fenntartja magának a jogot, hogy jelen nyilatkozatot előzetes és utólagos értesítés nélkül módosítsa.


Elektronikus levélre vonatkozó jogi nyilatkozat

A Munkagép Monitor által küldött elektronikus levelekben az alábbi szöveg szerepel:
"Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie. Az üzenet az elküldés előtt vírusellenőrzésen esett át, de a vírusmentességére nincs semmilyen garancia, ezért kérjük, ellenőrizze azt!"

Személyes adatok gyűjtése

A e-GépTár Kft.  Munkagép Monitor  webhelye bizonyos szolgáltatásainak használatához kérheti az Ön személyes adatait, különösen nevét, telefonszámát , címét és email-címét. Amennyiben ezen adatokat nem kívánja megadni, úgy nem tudja igénybe venni az ilyen szolgáltatásokat. A szolgáltatások igénybevételével és adatai megadásával elfogadja az ebben a nyilatkozatban közölt adatkezelési elveket és gyakorlatot.

Az e-GépTár Kft. a számára rendelkezésre bocsátott személyes adatokat védett rendszerben tárolja. A személyes adatokhoz csak azon munkatársaink és partnereink, illetve csak olyan mértékben férnek hozzá, akiknek és amennyire munkájához ez feltétlen szükséges. Az adatokat Magyarországon tároljuk, így kezelésük és tárolásuk a magyar törvénykezés hatálya alá esik.

Az e-GépTár Kft. nem tehető felelőssé, ha jóhiszeműsége és az elvárható információvédelem betartása mellett az általa kezelt adatokat illetéktelenek jogosulatlanul megszerzik.

A személyes adatok felhasználása

Az e-GépTár Kft. a személyes adatok gyűjtését a Munkagép Monitor webhelyének működtetése és továbbfejlesztése, az Ön által kért szolgáltatások és tranzakciók biztosítása, illetve végrehajtása céljából végzi, illetve erre a célra használja fel. A felhasználás célja lehet többek között a hatékonyabb és pontosabb adatszolgáltatás biztosítása, a webhely vagy szolgáltatások használatának megkönnyítése, a termékeink, szolgáltatásaink és technológiáink továbbfejlesztését célzó kutatások és elemzések, az Ön érdeklődésének és prioritásainak megfelelő tartalmak és hirdetések megjelenítése.

Az Ön által közölt információk pontosítása, illetve kérdései megválaszolása céljából az e-GépTár Kft. megkeresheti Önt az Ön által megadott elérhetőségi adatok valamelyikén.

Az e-GépTár Kft. reklámcéllal, amennyiben az Ön megkeresésének jóváhagyására utaló magatartás az Ön részéről nem vélelmezhető, nem keresi meg.

A személyes adatok megosztása 

Azt e-GépTár Kft. csak olyan adatokat tárol, amelyeket Ön önkéntesen ad meg.

A személyes adatokat nem fogjuk az Ön hozzájárulása nélkül másokkal közölni, kivéve a Honlap ’Ajánlatkérés” menüjében feltüntetett partnereinkkel való megosztását abból a célból, hogy azok termékeikről, szolgáltatásaikról és ajánlataikról szóló tájékoztatást juttassanak el Önhöz.
Minden ésszerű intézkedést megteszünk azért, hogy személyes adatait biztonságban tudhassa.


Az e-GépTár Kft. hozzáférhet a személyes adataihoz és kiadhatja azokat, ha megítélése szerint az adatok kiadása szükséges: (a) a törvények betartása, illetve az e-GépTár Kft.-vel vagy a Honlappal kapcsolatos jogi eljárás követelményeinek való megfelelés; (b) az e-GépTár Kft. tulajdonjogainak védelme (beleértve szerződéseink betartatását is); (c) sürgős helyzetben a Munkagép Monitor-szolgáltatások felhasználói, illetve a nagyközönség személyes biztonságának megóvása érdekében.

Műszaki adatok gyűjtése

Látogatási adatok gyűjtése és feldolgozása

A e-GépTár Kft.  műszaki adatokat gyűjthet az Ön webhely-látogatási szokásairól és jellemzőiről, így rögzítheti, hogy Ön milyen oldalakat  tekintett meg, milyen hivatkozásokra kattintott, mennyi időt töltött egy-egy menüben, illetve rögzíthetjük mindazon adatokat, amelyeket a web böngészők minden felkeresett webhelynek elküldenek, például a látogató IP-címét, a böngésző típusát és nyelvét, illetve annak a weblapnak a címét, melyről a Munkagép Monitor Honlapjára jutott.

Az e-GépTár Kft.  fenntartja magának a jogot, hogy ezen adatokat statisztikai jelleggel, azaz az Ön azonosítását lehetetlenné tévő módon, aggregáltan feldolgozza, és abból különböző kimutatásokat készíthessen.

Cookie-k használata

Az e-GépTár Kft. Munkagép Monitor Honlapja cookie-kat használ a weblapra való bejelentkezés lehetővé tételéhez és a weblap testreszabásának elősegítéséhez. A cookie egy apró szövegfájl, amelyet a weblapok kiszolgálója helyez el a látogató számítógépének merevlemezén. A cookie-k olyan információt tartalmaznak, amelyet később a cookie-t létrehozó webkiszolgálóval azonos tartományban levő webkiszolgálók olvashatnak. A cookie-k nem alkalmasak programok futtatására, sem arra, hogy vírusokkal fertőzzék meg a számítógépét.

Az Ön döntésén múlik, hogy elfogadja vagy elutasítja a cookie-kat. A legtöbb webböngésző automatikusan fogadja a cookie-kat, ám a böngésző beállításainak módosításával általában elutasíthatók a cookie-k. A cookie-k visszautasítása esetén azonban nem biztos, hogy be tud jelentkezni, illetve hogy használni tudja a webhely vagy -szolgáltatások cookie-k alkalmazására támaszkodó elemeit.

Levélszemét elleni küzdelem

Az e-GépTár Kft. elhivatott a levélszemét elleni küzdelemben, így kéretlen reklámleveleket nem küld látogatóinak, és nem értékesíti, nem kölcsönzi, és nem adja el – vagy bérbe a weboldalán regisztrált email-címek listáját harmadik félnek.

 

NAIH adatkezelés nyilvántartási számunk

NAIH-73413/2014