A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

Uniós források

Az uniós források a gépipari fejlesztések motorja

A gyártó és termelő cégek eszközfejlesztési, beruházási terveiben hatékonyan tudnak segíteni az Európai Unió által támogatott pályázati programok. Ha azonban formailag, vagy tartalmilag nem megfelelő a pályázat, akkor szinte biztos, hogy - önhibáján kívül - hátrányba kerül a vállalkozás a versenytársakkal szemben. Fix díj nélküli, kizárólag sikerdíjas konstrukcióban közreműködő pályázatírót érdemes választani, és megbízható, kellő referenciával rendelkező társaságra érdemes bízni a pályázatok kezelését.

 

 

Alapos fejlesztési koncepció, alaptőke, piackutatás. Mindez elengedhetetlen a fejlesztési források elnyeréséhez, azonban ennél több kell a sikeres pályázathoz. „Profi pályázatíró cég bevonása nélkül csökkennek az esélyek a sikerre.” - mondja partnercégünkügyvezetője. Tóth Ádám Ferenc figyelmeztetett arra is, alaposan meg kell vizsgálni, ki legyen a pályázatíró partner. Ezen a területen a tapasztalat és a referencia kiemelten sokat számít. Az elmúlt hetekben hívta fel a figyelmet a szakminisztérium, hogy csaló pályázatírók bukkantak fel, akik előre kértek megbízási díjat az ügyfelektől, majd nem teljesítették a feladataikat. Ha több éve stabilan, sikeresen működő céghez fordulnak a vállalkozók, akkor kizárhatják a csalás kockázatát.

 

Az ügyvezető szerint érdemes olyan konstrukciót választani, amelyben a pályázatíró cég tisztán csak sikerdíj fejében vállalja a munkát.

 

Ugyanilyen fontos szempont a vállalkozások számára, hogy a vissza nem térítendő támogatások mellett, a támogatott hitelek lehetőségeit is igénybe tudják venni. Így a megvalósítandó beruházás esetleges hiányzó önerejét is biztosíthatják - akár a teljes projekt előfinanszírozásával - előzetes költségek nélkül. Ebben az esetben ugyanis a pályázónak nincs kockázata, csak a megnyert összeg után kell fizetnie.

 

Intézetünk számára magas referenciákkal bíró partnerek szavaztak már bizalmat, akik a legkiemelkedőbb technológiák és megoldások alkalmazói, ezáltal sikerrel tudnak élni a piacon fellelhető támogatási lehetőségekkel.” - mondta Tóth Ádám Ferenc

 

További információ:

 

info@munkagepmonitor.hu

06-20-326-6587