A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

Pályázat, tanácsadás, finanszírozás!

PÁLYÁZNA?

SEGÍTÜNK!

Beruházások pályázati támogatásokkal!

Az előttünk álló 7 éves időszakban Magyarországnak összesen 7300 milliárd forint  EU-s forrás áll rendelkezésére. Éppen ezért megbízóink sikeres beruházásainak támogatása érdekében vállalkozásunk bővíti szolgáltatásainak körét:

Ügyfeleink részére a beruházás előkészítő szakaszában igénybe vehető díjmentes pályázati előminősítést biztosítunk.

Pályázatírásban, projektmenedzsmentben stratégiai partnerünk a fix díj nélküli, sikerdíjas pályázatírás szakértője.

Stratégiai partneri együttműködésünk célja, hogy a jelentős iparági tapasztalattal, számos pályázati referenciával rendelkező Intézet szakértőivel közösen

  • minél több sikeres pályázat általi vissza nem térítendő támogatáshoz (pályázatírás, teljes körű projektmenedzsment /pénzügyi elszámolás, monitoring, helyszíni szemlén való részvétel, projekt kommunikáció/)
  • és finanszírozási közreműködéssel (kedvezményes hitelek és garanciák teljes körű összeállítása)

járuljunk hozzá,  meglévő partnereink és új ügyfeleink versenyképességének, piaci pozíciójának erősítéséhez.

Időben, megbízható háttérrel

Amennyiben az idei évben vagy akár 1-2 éves távlatban tervezi beruházását már most érdemes utánanéznie, hogy milyen összegű és intenzitású pályázati lehetőségek vehetőek igénybe a beruházások fejlesztésének finanszírozására.

Igaz, hogy a pályázatok nagy részét még nem hirdették meg, de már most érdemes elő(fel)készülni, hisz fontos tudni, hogy e pályázatok többsége rövid időre, néha csak pár hétre nyílik meg.

Pályázatfigyelés, Előminősítés, Teljes körű pályázati lebonyolítás

A pályázati előminősítést követően világos képet kaphat lehetőségeiről, illetve arról, hogy mit kell tennie addig, míg az Ön számára megfelelő pályázat megjelenik.

Az előminősítés után megkezdődhet a pályázat előkészítése, melyet cégünkkel és partnerünkkel szorosan együttműködve végzünk, hogy az Ön beruházásának megvalósítását zökkenőmentesen, sikeresen zárjuk.

 

 

Az alábbi linken elérhető pályázati előminősítő lapunk, melyet kérjük e-mailben jutasson vissza részünkre az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

 

E-mail: info@munkagepmonitor.hu

Telefon: 06-20-326-6587