A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

SAMOTER 2014

SAMOTER 2014

 

 

SAMOTER kiállítás 1964 óta.

 

 

 

              

                Az 50 éves hagyománnyal rendelkező kiállítás a 29. rendezvényét tartotta Verona városában, május 8 és 11 között. Ragyogó nyárias időben zajlott Olaszország legjelentősebb építőipari gépkiállítása, a látogatók és a szabadtéri kiállítók nagy örömére. Bár kegyes volt az időjárás, érdekes volt a kiállítás, és látványos bemutatókkal készültek a kiállítók, a látogatottság így is elmaradt a 2011-es 98 000-es eredménytől.

Három pavilonban, és jelentős méretű kültéri területen rendezték meg a négynapos vásárt, ahol gyakorlati bemutatókat is tartott néhány forgalmazó.  

A kiállítók elmondása alapján a látogatók nagy része komoly érdeklődő volt, és eredményes tárgyalásokat lehetett folytatni.

MeCALAC midikotrók, egy egészen új szintre emelik a gépi munkavégzést egy építkezésen. Az adapterek száma-ára a csillagos ég, de nincs állásidő az építési területen. Újra az ember a szűk keresztmetszet.

Multione homlokrakodók, ha kis helyen kell nagy munkákat elvégezni. És bírod a hullámvasutat, hátramenetben.

 A BOBCAT csúszó kormányzású rakodó hasznos munkát nem végzett, de így is sokan kíváncsiak voltak látványos bemutatóra. (Jó a gép súlyelosztása, ügyes volt a gépkezelő is.)

Euromach célgépek

Euromach célgépek kitekeredve várták a látogatókat. Ezeknek a gépeknek nincs akadály a munkában, eljutnak oda is ahová régen csak az ásó jutott el.

Sennebogen átrakó

Sennebogen átrakó imitálja a munkát, de ez is jól áll neki. Kényelmes, megbízható, ……

Venieri homlokrakodók

Venieri homlokrakodók, és kombinált rakodók összehasonlítására volt lehetőség, különböző méretekben.

 Kubota mini kotrók

Kubota mini kotrók növekvő sorrendben, különböző adapterekkel. Kipróbálni nem lehetett egyiket sem.

További 123 kép a kiállításról:

Munkagép Monitor Facebook