A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

Állattartó telepi pályázat

 

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból egyes jogcímek esetében technológiai berendezések korszerűsítés céljából történő beszerzéséhez a 2013. évben nyújtandó, támogatások igénybevételének részletes feltételeiről. 

Jelen közlemény az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból egyes jogcímek esetében technológiai berendezések korszerűsítés céljából történő beszerzéséhez a 2013. évben nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 116/2013. (XII.12.) VM rendelet  alapján nyújtott támogatás igénybevételének részletes rendjéről szól, és a támogatás igényléséhez kapcsolódó elektronikus felületen benyújtandó űrlapokat rendszeresíti.

Vissza nem térítendő támogatás vehető igénybe az Irányító Hatóság (a továbbiakban: IH) által a támogatási rendelet hatálybalépésével egyidejűleg a 302/2013. (XII.13.) IH közleményben közzétett, a támogatási rendeletben megjelölt célterületek vonatkozásában lezárt gépkatalógusban meghatározott kódok alapján beazonosítható gépek és technológiai berendezések (a továbbiakban: gép) beszerzésére az alábbi célterületekhez kapcsolódóan, a támogatási rendelet 2. § (2) bekezdése alapján:

 

1. célterület:   az állattenyésztés technológiai fejlesztése céljából támogatható gépek beszerzéséhez,

 

2. célterület:   az élelmiszer-feldolgozás technológiai fejlesztése céljából támogatható gépek beszerzéséhez.

 

A támogatási kérelmek az adott célterületen belül, az értékelés alapján jóváhagyott támogatási összeg alapján kis- és nagyértékű gépbeszerzésekre kerülnek csoportosításra és külön rangsorolásra, az alábbiak szerint:

 

•·         Kisértékű gépbeszerzés: amely esetén a támogatási kérelemre jóváhagyott támogatási összeg legfeljebb 15 000 000 Ft,

•·         Nagyértékű gépbeszerzés: az a kisértékű gépbeszerzésnek nem minősülő gépbeszerzés, melynek esetében a támogatási kérelemre jóváhagyott támogatási összeg legfeljebb 250 000 000 Ft.

 

Bővebb információ:

http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/mvhk1912013