A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

FASTVERDINI kis gépek az e-GépTár Kft.-től

Garantált megbízhatóság

LapvibrátorGuerrino Verdini Úr, okos ötletére alapozva, a 40-es években egy nagy műhely került megalapításra. Használt, vagy a háborúban megsérült gépek javítására, amely az alapító tehetségének köszönhetően, a Marche régió gazdasági fellendülését segítette elő.

Az 1942-ben beindult üzletet, az alapító fia Sergio, is segítette hozzáértésével és tapasztalatával. 1954-re az üzem elérte az ipari méreteket, ahol nagy berendezések és képzett szakemberek gyártották a gépeket elsősorban az építőipar számára, amely a 60-as években Olaszországban nagy fejlődésnek indult.

A tapasztalatnak és a széleskörű kínálatnak köszönhetően a termékek egyre ismertebbé váltak az döngölőbékaországban, több szabadalom és megbízható minőség fűződik a Pesaro-ban működő, mai nevén FASTVERDINI-ként ismert vállalatnak.

 A 80-as évektől kezdve a Verdini család irányítja a vállalkozást, az alapító gyermekei Silvia, Gisella és Massimo vesz részt a vállalat irányításában. Az erőfeszítéseiknek és fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat az egyik világpiac vezető kisgép gyártójává nőtte ki magát nem csak az építőiparban, hanem az útépítés gépei, bontás- és újrahasznosítás gépei területén is. FastVerdini Olaszország és a világ vezető gyártója már 70 év óta.

A FastVerdini gépeket gyárt az építőipar, betonkarbantartás és feldolgozás, útfelújítás munkálataihoz a kis aszfaltvágójárdáktól a reptéri burkolatokig.

A tömörítő, vibráló, vágó, fúró és törő kisgépek specialistája. A FastVerdini saját maga tervezi és gyártja termékeit, ellenőrzi a gyártást az első fázistól kezdve, ellenőrzi az alapanyagok minőségét, a gépek összeszerelését, működését.

A FastVerdini nevéhez fűződik több műszaki szabadalom, exkluzív megoldások a Know how-n keresztül, és robotizált technológia segíti a teljesítmény növelésében.

A FastVerdini közép-Olaszországban található Pesaro városában, ami világszerte ismert gépiparáról és bútorairól.

Beton simítóA FastVerdini vezető szerepet tölt be az iparágban köszönhetően megbízható termékeinek, világszerte jelen van több mint 60 országban, több mint 1000 képviselettel.

Több mint 100 féle termék 2 év garanciával HONDA, YANMAR, Benzin és dízel motorokkal.

e-GépTár Kft hivatalos márkaképviselet weboldalán az Összes termék megtalálható.