A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

Az új Hitachi LC-6

Hitachi LC-6

 A Hitachi Amerikában 2015 Febrár 11.-én bemutatta a 3 legújabb Tier4-es láncos kotróját, ZX250LC-6, ZX350LC-6, ZX380LC-6 modellneveken.

 A kotrógépek megfelelnek a szigorú káros anyag kibocsátási normáknak, és a növekvő üzemeltetési hatékonyság elvárásainak. A legfiatalabb gépekben ISUZU FT4-es 6 hengeres motorok biztosítják a 177,q és a két nagyobb kotróban a 271 lóerőt. A motorok kaptak vezérelt turbót, EGR-t(visszaszívott hűtött kipufogógáz), DOC-ot (dízel oxidációs katalizátor), SCR-t (szelektív katalitikus redukció), és AdBlue-t. Szóval mindent a tisztább környezet érdekében.

 Motor

A téli üzemben a gázolajdermedést fűtött üzemanyagszűrő, és a tartályba visszavezetett résolaj előzi meg. A karbantartást segítik a könnyen hozzáférhető szűrők, és elektromos szintjelzők.

 A motor fejlesztésén kívül a gépek kaptak még tágas kabint, programozható üzemállítási rendszert, opciós lézeres szintezőt, megnövelt ásási erőt, hatékonyabb hűtési rendszert, és ZXLink GPS felügyeletet.

 ZX350LC-6

 ZX250LC-6