A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

AGROmashEXPO 2015. január 28-31

A képre kattintva megnézheti a tavalyi képeket!Részletek hogy mindenki megtalálja a számára fontos terméket:

2015. január 28. és 31. között ismét együtt kerül megrendezésre az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítások iránt ismét nagy az érdeklődés, a kiállítók ezúttal is megtöltötték a teljes területet, nettó 36.000 négyzetméteren várják a látogatókat.

A széleskörű szakmai összefogásnak köszönhetően a lehető leggazdagabb kínálatot tekinthetik meg a látogatók.

        A képre kattintva megnézheti a tavalyi képeket!

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow együttes megrendezésével olyan komplex rendezvény jött létre, mely az agrárágazat hazai csúcsrendezvénye. A hazai piaci kínálat megjelenik e kiállításon a legnagyobbaktól a legkisebbekig, a gépektől az inputon át a logisztikáig. Ez a kínálati gazdagság magas számú látogatottsággal párosul,  tavaly 41.000 agrárgazdasági szakember, gazdálkodó jött el, hogy még a munkák előtt tájékozódjanak az újdonságokról, lehetőségekről.

Az AgrárgépShow keretein belül megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java, köztük a nagy, piacvezető cégekkel.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

Az AGROmashEXPO-n belül a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.

A kiállítási terület térképét ide kattintva letöltheti.

TERMÉKFEJLESZTÉSI DÍJAK

A kiállításhoz kapcsolódóan ezúttal is meghirdették a szervezők az AGROmashEXPO-AgrárgépShow Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjat, melyekre az AGROmashHEXPO, AgrárgépShow, Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet 2015 kiállítások valamennyi kiállítója pályázhatott az elmúlt három évben (2012-től kezdődően) kifejlesztett és Magyarországon forgalomban levő, korszerű termékkel.

Az érdeklődésre jellemző, hogy rekordszámú, 42 pályázat érkezett. A pályázatok értékelésében a hazai mezőgazdaság jeles oktatói, kutatói, gyakorlati gazdálkodói és felhasználói mellett szakújságírókvesznek részt.

A Díjakat – immár hagyományosan – a kiállítás első napján, január 28-án, a megnyitó ünnepség keretében fogják ünnepélyesen átadni.

 

SZAKMAI TÁMOGATÁS, GAZDAG PROGRAM

Az esemény rangját többek között annak is köszönheti, hogy itt jelenik meg a legtöbb hazai cég, itt mutatkozik be Magyarországon a legtöbb külföldi kiállító, és komoly szakmai támogatást tudhat maga mögött mind a Vidékfejlesztési Minisztérium, mind a szakmai szervezetek részéről. Szakmai támogatásukkal 2015-re is jelentős eseményt szervez a HUNGEXPO Zrt.

TÁRSKIÁLLÍTÁSOK

Társkiállításként 2015-ben is csatlakozik az AGROmashEXPO, AgrárgépShow mellé a Magyar Kert (parkok, kertek fenntartásának, művelésének gépei, eszközei) valamint a Szőlészet és Pincészet (technológiát felvonultató) szakkiállítás. A három szakterület együttes bemutatkozása a látogatók számára is kiemelkedő lehetőség, hogy egy időben, egy helyen tájékozódjanak az aktualitásokról, trendekről, újdonságokról.

NYITVA TARTÁS

A kiállítás – a széles kínálat és a megnövekedett látogatói igény miatt – hosszabb nyitva tartással várja az érdeklődőket:

2015. január 28-30. 9,00-18,00

2015. január 31.       9,00-17,00