A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

VOLVO Munkagépet Telefonos Alkalmazással?

     Mobil App        Mobil App

A Volvo Construction Equipment EMEA értékesítési régiója (Európa - Közép-Kelet - Afrika) a héten piacra dobott egy mobil alkalmazást, mely azonnali és könnyű hozzáférést biztosít az ügyfelek számára a Volvo Used Equipment teljes készletéhez a régióban, Apple okostelefonon vagy tabletten keresztül.

Az alkalmazás az AppStore-ból ingyenesen letölthető, és nem csak az össze rendelkezésre álló használt gépre vonatkozó részleteket tartalmazza, de az egyes gépekre vonatkozó kapcsolati adatokat (e-mail vagy telefonszám) is. Az alkalmazás az EMEA földrajzi térségben lévő Volvo CE használt gép forgalmazókra vonatkozóan teljes körű forgalmazó kereső funkcióval, valamint egy specifikus "Volvo Approved Used" keresési funkcióval is rendelkezik.

Az ügyfélközpontú és felhasználóbarát fejlesztésről beszélve Nick Rose, a Volvo CE EMEA értékesítési régió kölcsönzési és újraértékesítési igazgatója azt mondta: "Tudjuk, hogy egyre több ügyfél keres használt berendezéseket mobil eszközökön keresztül. A használt gépekre vonatkozó aktuális keresések 40%-a mobil eszközök segítségével történik, ezért ez az alkalmazás biztosítja a Volvo CE- és kereskedőin számára, hogy kiválóan meg tudjanak felelni a használt gépekkel kapcsolatos igényeknek."

Az elképzelések szerint az alkalmazás szélesíteni fogja a használt gépek ügyfélbázisát, és jelentősen növelni fogja a termékkártyák megtekintésének számát. "Az alkalmazás bemutatkozása alapjaiban fogja megváltoztatni azt, hogy az ügyfelek milyen módon keresik és vásárolják majd a használt gépeket," mondta Nick. "Az alkalmazás segítségével az ügyfelek távolból is kapcsolatba léphetnek az adott gépet birtokló kereskedővel. Mivel közvetlenül a kereskedővel kerülnek majd kapcsolatba, így hozzáférhetnek a többi kereskedői ajánlathoz, például a pénzügyek vagy akár a garanciák tekintetében.

A 25 nyelven elérhető Volvo Used Equipment alkalmazás, az EMEA földrajzi régióban működő Volvo kereskedői hálózaton keresztül, azonnali hozzáférést biztosít a Volvo és nem-Volvo használt gépek élő adatbázisához.

 Hamarosan az Android verzió is megjelenik 

Az első körben az Apple alkalmazás került a piacra, de hamarosan megjelenik majd az Android változat is, ami azt jelenti, hogy más okostelefonok és tablettek tulajdonosai is hozzáférhetnek majd ehhez a mobil megoldáshoz.

Nick azt mondta: "Nem kétséges, hogy a mostani és az ezt követő Android alkalmazásnak a kifejlesztése és megvalósítása több ügyfelet fog a Volvo kereskedőkhöz vonzani az EMEA értékesítési régióban. Hiszem azt is, hogy ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy kereskedőink hatékonyabbak és versenyképesebbek legyenek, amikor a használt gép ajánlatokra kerül sor."

Az alkalmazás az AppStore-ban található, Volvo Used Equipment név alatt. 
Vége
2014. augusztus

További információért látogassa meg a www.volvoce.com/press webhelyet.  

Forrás:www.volvoce.com