A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Munkagép Monitor

Munkagépek több oldalról

facebook youtube rss

Bemutatkozik a Munkagép monitor

 

A weboldalunk célja segítséget nyújtani a mindennapi kérdésekben azoknak, akik bővebb információt szeretnének a rakodógépek világáról.

  • Szeretnénk a gépvásárlás előtt az adott területre a kívánt munkára a legmegfelelőbb gép kiválasztásában segédkezni, gépek összehasonlításához lehetőséget biztosítani, telefonálás vagy utazás nélkül.
  • A gépkiállításokról információt biztosítani.
  • Megosztjuk az Ön által kiválasztott rakodógépre vonatkozó tapasztalatokat, tulajdonosok és gépkezelők szempontjai alapján.
  • A gyártók, forgalmazók, szervizek képviselőivel, felhasználókkal készített riportok mellett az üzemeltetéshez szükséges útmutatók, biztonságtechnika és munkavédelmi előírásokat is találhat a gyűjteményünkben.
  • Az oldal tartalmát folyamatosan frissen tartjuk, a legújabb gyártmányokról, bemutatókról, rendezvényekről, naprakész információt igyekszünk biztosítani.

Az oldal elindítása 2013-as évben történt, a megtalálható információk összegyűjtéséhez évek kellettek, és éveken át fog tartani. A tapasztalatok, a kutatási és felmérési adatok statisztikáival szeretnénk megkönnyíteni a hasznos információhoz jutást. Észrevételeiket megoszthatják velünk az info@munkagepmonitor.hu e-mail címen, vagy a +36 30 662 7107 telefonszámon. Keresse a Youtube csatornánkat, és a Facebook oldalunkat.